FUNKTIONER & FORDELE

ARMA SPEED DESIGN PROCESS

Uanset om det er kulfiberindtagelse af kulde, kropsdel eller OEM-udskiftningsfiltre, lægger vi meget for at udvikle vores produkter. Vores omfattende F & U-proces består af cirka fire faser:

1. 3D SCAN & CAD DESIGN

For at sikre en 100% tilpasning af vores kolfiberindtagelse af kold luft, begynder vi med en 3D-scanning af motorrummet. Ved hjælp af denne 3D-scanning bruger vi CAD til digitalt at designe vores prototype for kold luftindtag til det specifikke køretøj.

2. 3D PRINTED PROTOTYPE

Vores digitalt designede prototype produceres derefter ved 3D-udskrivning. Denne prototype testes og tilpasses om nødvendigt. Denne proces gentages, indtil vi er tilfredse med resultatet, og produktet passer 100%.

3. PRODUKT FITMENT

Det sidste trin i design- og produktionsprocessen er realiseringen af det faktiske kold luftindtag af kulfiber. Når vi har designet den perfekte 3D-trykte prototype, er det tid til at skabe ud af kulfiber ved hjælp af vores egne forme. Med dette produkt foretager vi en sidste testmontering af produktet.

4. RULLEFELT TESTING ( FOR INDSUGNINGER & FILTRE )

Nu er det egentlige produkt færdigt, det er tid til en dynotest! Vi kører de omfattende interne test for at se den faktiske forskel, som vores koldluftsindtag af kulfiber leverer over deres OEM-modstykker.

Se hele Armaspeed kataloget her:

GÅ TIL KATALOG

ARMA SPEED PERFORMANCE

Opgradering til et ARMA Speed koldt luftindtag af kulfiber er en betydelig opgradering af dens modstykke fra fabrikken. Ikke kun i udseende, men også i ydeevne!

ARMA SPEED INDSUGNING PERFORMANCE

Et ARMA Speed-indtag af kulfiberkold luft kan sikre op til 5% ydeevne i både BHP og drejningsmoment. Dette skyldes vores omfattende F & U-proces. Det faktiske beløb, du kan få alt, afhænger af de andre ting, du har modificeret til dit køretøj, og selvfølgelig mærket og modellen.

ARMA SPEED PERFORMANCE MERCEDEZ-BENZ W205 C250

ARMA SPEED MERCEDES-BENZ W205 C250 RULLEFELT

Se hele Armaspeeds katalog her:

SE KATALOGET